Vissza

Dynata cégbemutató

Ismerd meg jobban ITDebrecen tagunkat a Dynata-t!


A Dynata megismerése érdekében egy rövid interjú keretein belül Tándor Ágnes  Technical Product Manager, válaszolt az általunk feltett kérdésekre.

Mutasd be röviden a cégedet.

Amerikai közvéleménykutató cég. Debrecenben szoftverfejlesztés. Cég 5000 fő, 50 fő Debrecenben. Szoftverfejlesztő és egyéb IT szakember. Backend:Java, frontend:JavaScript, AWS streaming, in memory cache, SQL, noSQL Angol nyelvtudás szükséges. Évente van gyakornoki programunk. Mentor programunk nincs, de folyamatos a tudás megosztás. Hibrid rendszerben dolgozunk (cég biztosítja az eszközöket). Éves célok: szakmai célok, az egyén fejlődeséhez szükséges egyéni célok, certificate-ek, trainingek

Miért csatlakozott a céged az ITDebrecenhez?

Dynata (előzőleg SSI) része volt az IT klaszternek és ebből fejlődött ki az IT Debrecen munkacsoport. Azok a célok és területek, amelyeken az IT Debrecen munkacsoportjai dolgoznak összhangban vannak azon célokkal, amelyeket a cég fontosnak tart es ebben a formában hatékonyan tud együtt dolgozni a többi céggel.

Mit kaptál, mit vársz az ITDebrecentől?

Olyan szakembereket, akik hasonlóan szeretnének hozzájárulni az IT élet építéséhez Debrecenben. Azt várjuk ettől a kezdeményezéstől, hogy egy olyan IT közösség alakul ki Debrecenben, ami segit: Új képzett szakembereket felkészíteni a piac számára Olyan IT közösségi élet kiépítését Debrecenben, ami segít idevonzani és megtartani az IT szakembereket.