Vissza

Invictus cégbemutató

Ismerd meg jobban ITDebrecen tagunkat az Invictus-t!


Az Invictus megismerése érdekében egy rövid interjú keretein belül Kozák Tamás  CEO, válaszolt az általunk feltett kérdésekre.

Mutasd be röviden a cégedet.

Az Invictus 25 éve foglalkozik játékszoftver fejlesztéssel. Ez idő alatt több, mint 50 PC-s, mobil és konzolos játékot készítettünk. Az Invictus 2020 óta a Svéd-Amerikai Maximum Entertainment cégcsoport tagja, a közel 250 munkatárs közül ötvenen dolgoznak az Invictus-nál. Jelenleg kizárólag Unreal Engine 5.x-el dolgozunk és C++-ban készítünk AA kategóriájú játékprogramokat PC, Switch, PS5, XBox X platformra. A munkához angol nyelvtudás szükséges. Kollegáink irodában vagy távmunkában dolgoznak.

Miért csatlakozott a céged az ITDebrecenhez?

Az Invictus azért csatlakozott az ITDebrecenhez, hogy kapcsolatban lehessünk a város IT cégeivel, megismerhessük egymást, tanulhassunk egymástól, és legfőképpen, hogy tudjuk segíteni egymást.

Mit kaptál, mit vársz az ITDebrecentől?

Kapcsolatokat kaptam és várok az ITDebrecentől. Célom, hogy a debreceni IT cégek vezetői tudjanak egymásról, és ha kell, tudjanak egymásnak segíteni, illetve ha úgy adódik, tudjunk közösen fellépni az IT cégek és a tehetséges fejlesztők felkarolása, megtartása érdekében.