Vissza

RDI cégbemutató

Ismerd meg jobban ITDebrecen tagunkat a RDI-t!


A RDI megismerése érdekében egy rövid interjú keretein belül Surányi Szabolcs  fejlesztési igazgató, válaszolt az általunk feltett kérdésekre.

Mutasd be röviden a cégedet.

A RDI és előd cége 2005 óta a McDonald's egyik szoftveres beszállítója. A kezdetekben 20 fős csapatunk mára 200 főre duzzadt, kollégáinkkal a fejlesztett termékek teljes életciklusát le tudjuk fedni. Az itt fejlesztett szoftverek a McDonald's több, mint 50 országában működnek. Cégünk egy globális, 4 ezer főt számláló csapat részeként dolgozik, így egy igazán színes nemzetközi szervezetben bizonyíthatunk. Dolgozóink hibrid irodalátogatással, idejük nagy részében Home Office-ban dolgoznak.

Miért csatlakozott a céged az ITDebrecenhez?

Csatlakozásunkkor legfőképp a következő szempontok vezéreltek: munkavállalókkal kapcsolatos tapasztalat megosztás, toborzás, képzés, megtartás, utánpótlás területén. Szeretnénk a rendelkezésre álló kapacitásunkhoz mérten visszaadni a debreceni IT közösségnek.

Mit kaptál, mit vársz az ITDebrecentől?

Elsősorban kaptunk egy jó közösséget. Belátást szereztünk a tag cégek kihívásaiba és terveikbe. Specifikus területeken (munkacsoportokon keresztül) lehetőséget kaptunk az egyesületi munkára. Bekapcsolódtunk a város IT életébe. A tagcégeken túlmenően az egyetemi és a középiskolás informatikusképzés kihívásaiba is bepillantást kaptunk. Bízunk benne hogy a jövőben nem csak szemlélői, de aktív támogatói is lehetünk a helyi IT képzésnek.