Az ITDebrecen Hallgatói munkacsoport célja a debreceni informatikai szakmai élet elősegítése, összekovácsolása, és a hallgatók támogatása karrierjük építésében. Szervezünk szakmai programokat, előadásokat amelyeknek köszönhetően lehetőséget biztosítunk az IT területén való fejlődésre, a legújabb trendek megismerésére és a kapcsolatépítésre.  A munkacsoport tagjai nagy hangsúlyt fektetnek az egyetemi hallgatókkal való kapcsolattartásra, kommunikációra hogy első kézből értesülhessenek az aktuális igényekről és kívánságokról.   

Az ITDebrecen Hallgatói munkacsoport csapata segíti a hallgatókat a piacon való elhelyezkedésben és folyamatos szakmai fejlődésben.

Hírek

HTE Diplomaterv és Szakdolgozat Pályázat

2023-06-29 12:02
A HTE az innováció ösztönzése és fontosságának tudatosítása érdekében diplomaterv és szakdolgozat pályázatot hirdet magyarországi felsőoktatási intézményben tanulmányait folytató végzős hallgatók részére.

EIVOK-30 Tudományos – Szakmai Konferencia

2022-10-29 15:41
A HTE Információbiztonsági Szakosztálya – EIVOK, a Debreceni Egyetem, a HTE Debreceni Területi Csoport és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Kiberbiztonsági Kutatóintézet vezetősége a debreceni egyetemi informatika oktatás kezdetének 50. évfordulója alkalmából, valamint az Európai Unió Kiberbiztonsági Ügynöksége (ENISA) által kezdeményezett, évente megrendezésre kerülő Európai Kiberbiztonsági Hónap (ECSM) elnevezésű kampány keretében a hazai kiberhónap részeként információbiztonság témakörben tudományos-szakmai konferenciát szervez.

A HTE az innováció ösztönzése és fontosságának tudatosítása érdekében diplomaterv és szakdolgozat pályázatot hirdet magyarországi felsőoktatási intézményben tanulmányait folytató végzős hallgatók részére.

 

A pályázat az alábbi három kategóriában kerül kiírásra:

  • A kategória: intézmények MSc programjában vagy osztatlan egyetemi képzésében résztvevő végzős hallgatók
  • B1 kategória: intézmények BSc programjában résztvevő végzős hallgatók
  • B2 kategória: intézmények BProf programjában résztvevő végzős hallgatók

Részletek