Csatlakozás

Szeretnénk, ha minél több debreceni IT szakember és cég, hallgató és oktató csatlakozna az egyesülethez és közösen dolgoznánk a célok megvalósításán. Ennek a “csatlakozásnak” több módja is van: 

  • Csatlakozz a közösségi oldalakhoz (LinkedIn, Facebook, Discord) és aktívan vegyél részt gondolataiddal a működésben. 
  • Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az eredményekről, következő lépésekről. 
  • Töltsd ki az egyéni tag belépési nyilatkozatot (link) és csatlakozz a HTE Debreceni csoport egyesülethez. 
  • Töltsd ki a céges tag belépési nyilatkozatot (link) és csatlakozz a HTE Debreceni csoport egyesülethez. 

 

Milyen előnyökkel jár a tagi belépés? / Miért csatlakozz? 

Az országos szakmai szervezetek támogatásával ezt debreceniek szervezik, debreceni igények alapján, debreceniek számára.  

 

Ha olyan IT szakember, hallgató, oktató vagy aki szeretnél része lenni egy helyi szakmai közösségnek és/vagy szeretnél tenni a debreceni IT közösség építésében, akkor itt a helyed! A HTE egyesület Debreceni csoportjába magánszemélyként és cégként is beléphetsz, a kitöltött belépési nyilatkozat (link) visszaküldésével, majd az éves tagdíj megfizetésével aktiválhatod tagságodat. 

 

Tagként közvetlenül részt vehetsz a munkacsoportok tevékenységében, közvetlenül hatással lehetsz a szervezők munkájára, a fókuszterületekre, a tervezésekre, a szervezésre, felmérésekre, eseményekre.  

 

Lesznek olyan események, amelyeket a tagoknak szervezünk, elsősorban üzleti kapcsolattartás és a hogyan tovább kérdések megvitatásában.